Uitleg over: De Inbox
Gepubliceerd op 16 november 2016

De Inbox is een nieuwe pagina in Haagse Feiten, waarin je alle door jouw gemarkeerde documenten snel kunt inzien. Het maakt niet uit op welke pagina je zit. Alle gemarkeerde documenten zijn gemakkelijk te vinden door op een filter aan de linkerkant te klikken.

De Inbox

Ster (belangrijk)

Met een ster kan je aangeven dat je dit document niet zomaar uit het oog wilt verliezen. Mogelijk wil je later een notitie toevoegen of het doorsturen per e-mail.

Tag (rubriek of sleutelwoord)

Je kan één of meerdere tags toevoegen aan een document om deze te groeperen met andere documenten of te rubriceren. Deze tags kan je altijd later veranderen en de tags die je al eens gebruikt hebt, worden als suggestie gegeven bij de invoer.

Notitie (’to do’, ‘niet vergeten’, samenvatting, duiding)

Het toevoegen van een notitie aan een document is zeer waardevol om bijvoorbeeld iets niet te vergeten, de kernpunten van het document op te schrijven of een actie te beschrijven die nodig is. Je kan ook steeds een reactie of vervolg geven op jouw notitie. Alles handig bij elkaar en waar je dit document ook ziet, je ziet meteen dat er een notitie bij zit. Je kan notities maken binnen ieder scherm, dus het dashboard voor het monitoren of de agenda om een vergadering bij te wonen of in de gaten te houden, etc.

Meer informatie over De Inbox

Probeer De Inbox, meld je aan op Haagse Feiten.