Kamervragen

Hoeveel schriftelijke Kamervragen worden er per jaar gesteld? Wat heeft de minister geantwoord? Wie stelt de meeste vragen? Wat gebeurt er met een Kamervraag? Haagse Feiten geeft antwoord op deze vragen en meer. Alle Kamervragen met en zonder Antwoorden vanaf 1995 zijn via het Haagse Feiten politiek Archief beschikbaar.

Met Haagse Feiten kun je alle ontwikkelingen op het Binnenhof volgen. Haagse Feiten brengt het laatste nieuws en ontwikkelingen vanuit Den Haag in jouw mailbox. Het is een handig platform om belangrijke parlementaire informatie te organiseren en naar je eigen hand te zetten. Alle relevante informatie in en om politiek Den Haag zijn samengebracht op één locatie.

TOEGANG TOT ALLE KAMERVRAGEN

Het politiek Archief met ruim 1,5 miljoen parlementaire documenten is voor iedereen altijd gratis toegankelijk. Voor iedereen die de politieke besluitvorming én het reilen en zeilen in politiek Den Haag wil monitoren voor hun business, beleid of praktijk, zijn er krachtige betaalde functies. Benieuwd naar wat Haagse Feiten voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Probeer dan twee weken lang alle functies uit met ons gratis Basic-account.

Deel deze pagina

De meest recente Tweede Kamervragen

Volg de laatste activiteiten rondom de regering en het parlement. Deze informatie wordt rechtstreeks opgehaald uit onze database met o.a. parlementaire informatie van de Eerste Kamer, Tweede Kamer, Rijksoverheid.nl en Officiële Bekendmakingen websites. De database wordt doorlopend geactualiseerd.

Hieronder de nieuwste documenten over de afgelopen 30 dagen.

Kamervragen

    Deel deze pagina