Hoe werkt het?

Haagse Feiten is een parlementaire monitor, de dienst verzamelt, analyseert en koppelt op een slimme en snelle manier allerlei soorten parlementaire informatie uit diverse openbare overheidsbronnen, nieuws en social media. Op deze manier ontstaat er bruikbare en waardevolle informatie waarmee bedrijven en organisaties inzicht krijgen in parlementaire zaken die voor hen van belang zijn. Door middel van onze dienst krijg je razendsnel antwoord op kwalitatieve en kwantitatieve vragen over dossiers, personen en partijen die in de Kamer actief zijn. Of dit nu gaat om het monitoren van belangrijke dossiers of het vinden van een antwoord op een specifieke vraag. Dit alles is mogelijk door onze Big Data aanpak.

Wie. Wat. Waar. Wanneer.

Haagse Feiten is gebaseerd op de 4 w’s; wie, wat, waar en wanneer rondom politiek Den Haag. Deze w’s en gesprekken met vele en uitgebreide interviews met potentiële gebruikers hebben geleid tot vijf krachtige pagina’s; Dashboard, Inbox, Agenda, Spelers en Archief. Deze vormen samen de applicatie.

Gratis en geheel vrijblijvend toegang

Het Archief met meer dan 1,6 miljoen parlementaire documenten is voor iedereen altijd gratis toegankelijk. Voor iedereen die de politieke besluitvorming én het reilen en zeilen in politiek Den Haag wil monitoren voor hun business, beleid of praktijk, zijn er krachtige betaalde functies. Benieuwd naar wat Haagse Feiten voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Probeer twee weken lang alle functies uit met een gratis Basic-account.