Plenaire en commissievergaderingen

Volg alle activiteiten van de Eerste en Tweede Kamer met Agenda-pagina van Haagse Feiten. Deze pagina toont de komende vergaderingen (zowel plenaire en commissievergaderingen) als de reeds gehouden vergaderingen. Je kunt zoeken op onderwerp en filteren op datum, soort activiteit, deelnemers, naam commissie en locatie. Ook kun je direct zien of een vergadering verplaatst of geannuleerd is. Om de afgelopen vergaderingen te kunnen vinden, kun je de overzichtelijke tijdlijn gebruiken en teruggaan tot begin 2008.

TOEGANG TOT PLENAIRE EN COMMISSIEVERGADERINGEN

Maak een account aan en bekijk alle plenaire en commissievergaderingen op Haagse Feiten. Iedereen krijgt na inschrijving altijd twee weken gratis het Premium-account tot zijn beschikking. Hiermee heb je toegang tot de volledige applicatie. Na afloop van deze periode blijf je toegang houden tot Haagse Feiten via het gratis Basic-account. Vrijblijvend! Met dit account heb je onbeperkt toegang tot het volledige archief. Hiermee willen wij de politieke informatie toegankelijk maken voor iedereen.

VOOR WIE?

Haagse Feiten is er voor iedereen die de politieke besluitvorming én het reilen en zeilen in politiek Den Haag wil monitoren voor hun business, beleid of praktijk. Het is een laagdrempelig platform die jou veel tijd kan besparen.

Deel deze pagina

ACTUELE PLENAIRE EN COMMISSIEVERGADERINGEN

Bekijk hier de plenaire en commissievergaderingen van de Tweede Kamer. Deze vergaderingen worden rechtstreeks opgehaald uit onze database met o.a. parlementaire informatie van de Eerste Kamer, Tweede Kamer, Rijksoverheid.nl en Officiële Bekendmakingen websites. De database wordt doorlopend geactualiseerd.

Geplande vergaderingen deze maand

Vergaderingen

    Deel deze pagina