Uitleg over: Basic-abonnement
Gepubliceerd op 1 juli 2016

Haagse Basic-abonnement Haagse FeitenFeiten is inmiddels een aantal weken live en kan rekenen op de nodige aandacht. Zowel journalisten als beïnvloeders, Kamerleden, woordvoerders, ambtenaren en politiek geïnteresseerde burgers hebben zich aangemeld en maken gretig gebruik van de mogelijkheden. Haagse Feiten kent twee abonnementsvormen, het Premium en het Basic-abonnement.

Iedereen krijgt na inschrijving altijd twee weken gratis het Premium-abonnement tot zijn beschikking. Hiermee heb je toegang tot de volledige applicatie. Na afloop van deze periode blijf je toegang houden tot Haagse Feiten via het gratis Basic-abonnement. Met dit abonnement heb je onbeperkt toegang tot het volledige archief, dat doorlopend wordt geactualiseerd. En ook met je mobiel is de basic versie optimaal te gebruiken. Met het Basic-abonnement blijft Haagse Feiten ook voor de gebruikers die niet noodzakelijkerwijs vanuit een professionele inslag op de hoogte hoeven te zijn van de handel en wandel van het parlement relevant en toegankelijk.

 

In de volgende nieuwsbrief vertellen we meer over het Premium-abonnement. Alvast meer weten? Bekijk de verschillen op deze pagina.