Haagse Feiten – Parlementaire Informatie is een feit!
Gepubliceerd op 23 mei 2016

Het is een feit! En daar zijn wij ongelooflijk trots op. Wat begon met een idee een aantal jaren geleden heeft nu daadwerkelijk vorm gekregen in Haagse Feiten. In de afgelopen maanden is er voor én achter de schermen keihard gewerkt om alle parlementaire informatie aan elkaar te koppelen en beschikbaar te maken voor jou. Het resultaat is een zeer gebruikersvriendelijke website. Jij kunt snel inzichtelijk maken welke spelers op een specifiek terrein actief zijn, welke combinaties er op het speelveld worden gemaakt en welk resultaat er is behaald. Dit is cruciale informatie voor overheden, maatschappelijke organisaties en bedrijven.

Oprichters Haagse Feiten

Wat maakt onze dienst nou zo bijzonder? Haagse Feiten is snel, heeft veel data en biedt overzicht. Wij brengen data van tal van websites samen. Nieuwe documenten worden bijna realtime vindbaar gemaakt. Het zoeken gaat snel en je ziet je eigen onderwerpen het eerst. Met jouw Dashboard en de Agenda is op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen in Den Haag heel makkelijk. Daarnaast zijn wij uniek in de hoeveelheid informatie. Meer dan een miljoen parlementaire documenten, nieuws en tweets zijn beschikbaar. En tot slot Haagse Feiten is onafhankelijk en objectief. Wij duiden niet. Wij presenteren zonder dubbele agenda de feiten.

Gratis toegang tot parlementaire Informatie Haagse Feiten

Daarom bieden wij iedereen twee weken gratis toegang tot Haagse Feiten. Ontdek zelf hoe bruikbaar wij voor jouw werk kunnen zijn.

Namens het Haagse Feiten team, Marcel Henriquez en Ronald Baan