Nieuw op Haagse Feiten: Haagse Spelerspagina en Kameragenda
Gepubliceerd op 29 april 2016

Achter de techniekschermen is de laatste weken hard gewerkt aan updates van de zogenoemde bètaversie van Haagse Feiten. Naast een groot aantal technische verbeteringen zijn er ook twee belangrijke tabbladen toegevoegd. De “Agenda” en de “Spelers”.

Kameragenda

Onder het taKameragendabblad Agenda kan je alle komende vergaderingen in de Tweede Kamer direct inzien, zowel plenair als van alle commissies. Je kunt filteren op datum, soort activiteit, commissie en locatie. Ook kan je direct zien of een vergadering verplaatst of geannuleerd is. Uiteraard is er een zoekfunctie. Ook kan je een koppeling maken met jouw opgeslagen onderwerpen om de agenda voor dat onderwerp te bekijken.

Een overzichtelijke tijdlijn geeft aan wanneer de vergaderingen waren of zullen plaatsvinden.

 

 

 

Haagse spelers

HHaagse Feiten Spelerspaginaet tweede tabblad dat in de nieuwste versie van Haagse Feiten wordt geïntroduceerd heet “Spelers”. Dit zijn alle Tweede Kamerleden inclusief ex-Kamerleden. Je ziet hier per speler alle door haar of hem ingediende Kamervragen, moties en amendementen. Ook hier is de zoekfunctie heel simpel, waardoor je de resultaten kan beperken, of heel makkelijk een dossier kan selecteren. Zo kun je altijd Tweede Kamerleden vinden die actief zijn op jouw onderwerp.

Responsive design

Veel technische verbeteringen die zijn doorgevoerd maken Haagse Feiten nog makkelijker zichtbaar op schermen van diverse afmetingen. Zoals mobiel, tablet tot een desktop en hele grote schermen.