Nieuwe dienst maakt Haagse informatie toegankelijker
Gepubliceerd op 25 mei 2016

Met één zoekopdracht de exacte stemverhouding weten over een wetsvoorstel in de Tweede Kamer. De Kamervragen over een bepaald onderwerp, of welk Kamerlid het meest productief is op een bepaald onderwerp? Haagse Feiten verzamelt, analyseert en koppelt op een slimme en snelle manier allerlei soorten informatie uit verschillende openbare bronnen. Een uniek concept en ideaal om snel een inhoudelijk dossier op orde te hebben en te houden. Deze nieuwe onafhankelijke digitale Haagse informatiedienst is vanaf deze maand officieel in de lucht.

Haagse informatiedienst: Haagse FeitenUnieke Haagse informatiedienst

“Haagse Feiten is uniek om drie redenen”, zo stellen initiatiefnemers Ronald Baan en Marcel Henriquez. “Wij brengen data van tal van websites samen en geven het overzichtelijk weer. Nieuwe documenten worden bijna real time aan de dossiers toegevoegd. Hierdoor wordt op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen in Den Haag veel makkelijker. Daarnaast zijn wij uniek in de hoeveelheid informatie. Meer dan een miljoen parlementaire documenten, nieuws en tweets zijn beschikbaar. En tot slot Haagse Feiten is onafhankelijk en objectief. Wij duiden niet. Wij presenteren zonder dubbele agenda de feiten.”

Haagse Feiten is er voor iedereen met een behoefte om de politieke besluitvorming én het reilen en zeilen in politiek Den Haag te monitoren voor hun business, beleid of praktijk.

Gratis account

Via haagsefeiten.nl kan iedereen een gratis account aanmaken en Haagse Feiten twee weken zelf proberen.