Uitleg over: Haagse Attenderingen
Gepubliceerd op 9 september 2016

Speciaal voor de premium gebruikers zijn er de ‘Haagse Attenderingen.’ Dit zijn e-mails waarmee je wordt geattendeerd op nieuwe documenten. Hiermee kan je heel gemakkelijk de activiteiten op jouw onderwerpen volgen.
De Haagse Attenderingen kan je naar eigen wens instellen. Over welke onderwerpen wil je een mail ontvangen en hoe vaak, bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks.

Haagse Attenderingen bieden overzicht

De Haagse Attenderingen zijn overzichtelijk en snel. Ze geven aan hoeveel nieuwe documenten er zijn en over welke periode ze zijn binnengekomen. Daarbij staat in de attenderingen per document de titel, een samenvatting, het publicatietijdstip, de oorspronkelijke website en de documentsoort. Zo kan je in één oogopslag zien hoe belangrijk dit document voor je is.

Direct op de hoogte

Ook kan je instellen dat je direct op de hoogte gebracht wilt worden van de nieuwste documenten rondom een onderwerp.

Haagse Attenderingen

Selectief

Van een aantal gebruikers hoorden wij, dat zij op een specifiek document ‘wachten’. Zij willen bijvoorbeeld het verslag van een vergadering zo snel mogelijk na publicatie inzien. Dat kan heel makkelijk door een nieuw onderwerp aan te maken met de criteria. Voor een Kamervraag is dat bijvoorbeeld het Kamervraagnummer. Zo kan je als onderwerp 2015Z22660 aangeven en daar een directe attendering op instellen. Zodra er iets wordt gepubliceerd rondom deze vraag is, weet jij het als eerste.


Delen

Jouw Haagse Attenderingen kan je doorsturen naar collega’s en relaties. Zij kunnen de documenten in de e-mail direct openen door op de link te klikken. Ook kunnen ze jouw onderwerp bekijken door op de link naar het ‘Archief’ te klikken. Hier zien ze alle documenten die in de opgegeven periode zijn binnengekomen.