Uitleg over: Het Dashboard
Gepubliceerd op 25 augustus 2016

Het Dashboard geeft in één oogopslag inzicht in de voor jou belangrijke onderwerpen die in de Tweede Kamer spelen. Recente aanpassingen maken het nog overzichtelijker, sneller en functioneler.  De aanpassingen zijn gebeurd op basis van feedback van gebruikers.

Je kan nog steeds zoveel onderwerpen aanmaken als je wilt. Deze zijn gerangschikt op tijdstip van het laatste nieuwe item. Onderwerpen zijn voortaan standaard dichtgeklapt. Ook is er een onderwerpbalk met het tijdstip van de laatste update en het aantal nieuwe items van vandaag bijgekomen. Hierdoor heb je nog makkelijker overzicht.

Dashboard kalender

Dashboard Haagse FeitenEr is ook een kalender die tot maximaal drie maanden teruggaat, zodat je per dag kunt zien of er nieuwe items zijn binnengekomen. Ook kan je deze nieuwe items meteen bekijken. Dit is handig bijvoorbeeld als je net een nieuw onderwerp hebt aangemaakt. Het is ook handig als je een paar dagen niet hebt kunnen monitoren, je bent nu zo weer bij.

Met het Dashboard kun je heel breed monitoren, door bijvoorbeeld één of meer zoektermen in te geven over alle bronnen heen (bijvoorbeeld ‘jeugdzorg’), maar je kunt ook de beantwoording van een Kamervraag in de gaten houden door als zoekterm het Kamervraagnummer te gebruiken (bijvoorbeeld ‘2016Z12330’). Zodra een item daarover wordt gepubliceerd, zie je dat meteen op jouw Dashboard.

 

Meer informatie

Maak vrijblijvend een Basic-account aan en probeer het Dashboard zelf uit.