Nieuwe functies: Rapport over activiteiten per Kamerlid en meer
Gepubliceerd op 2 maart 2017

De website van Haagse Feiten is recent compleet vernieuwd. Zo is de navigatie makkelijker geworden. Ook hebben we aandacht besteed aan mobiel gebruik. Daarnaast zijn er aan de applicatie ook nieuwe en verbeterde functies toegevoegd.

Haagse Feiten

E-mailattendering op team-activiteiten

Je kunt nu nog makkelijker volgen wat iemand uit jouw team doet, door een e-mailattendering in te stellen per team. Je kunt kiezen uit direct, dagelijks en wekelijks.

Haagse Attenderingen

Ongelezen berichten in jouw team

De sortering van documenten binnen een team is altijd op laatste activiteit. Op deze manier kan je snel zien welk document het laatst is bekeken. Aan de applicatie is nu ook toegevoegd dat we notities of reacties die je nog niet hebt gezien visueel onder jouw aandacht brengen.

Ongelezen berichten

Teams inactief maken

Met een Premium-abonnement kun je zoveel teams aanmaken als je wilt en daar mensen voor uitnodigen. Sommige teams zijn na een tijdje niet meer actief en die kunnen nu op inactief gezet worden, zodat het jouw teamleden en jezelf niet meer in de weg zit. Een beheerder houdt altijd toegang tot het team, de teamleden niet meer.

E-mailattendering op nieuwe documenten

De opties voor het ontvangen van een e-mailattendering zijn uitgebreid. Nu kun je bij de directe attendering kiezen uit ‘overzicht’ met daarin een overzicht van de nieuwe documenten en ‘document’, waarbij 1 e-mail per nieuw document wordt verstuurd met daarin de volledige inhoud van het document.

Lange zoekvragen

We hebben de lengte van de zoekvraag flink verhoogd, zodat je nu ook lange en complexe zoekvragen kunt stellen en deze ook als onderwerp kunt opslaan.

Rapport over activiteiten per Kamerlid

We hebben alle data van de afgelopen drie kabinetsperioden opnieuw verwerkt om rapportages te kunnen maken over de activiteiten per Kamerlid. Zo hebben we Kabinetsperiode en Stemmingsresultaat filters toegevoegd op de Spelers-pagina. Op deze manier kun kan je snel zien welke Kamerleden moties en amendementen aangenomen hebben gekregen. Per speler is er een nieuw tabblad toegevoegd: ‘Rapport’. Hier tonen we in een grafisch overzicht de activiteiten in tijdlijnen, soorten documenten en vooral het stemgedrag per partij over al deze activiteiten. Zo krijg je inzicht in ieder Kamerlid en het stemgedrag van partijen.

Kamerlid Peter Omtzigt

Maak vrijblijvend een Basic-account aan om toegang te krijgen tot het spelersrapport.