Release 3.8 van Secure.HaagseFeiten.nl
Gepubliceerd op 26 augustus 2019

We blijven Haagse Feiten verder ontwikkelen en verbeteren, om het gebruik ervan zo makkelijk en zo prettig mogelijk te maken. Dat zorgt voor een zo intuïtief mogelijk product. Trouwe gebruikers hoeven niet te zoeken, want alle onderdelen zijn op hun vaste plek te vinden. In deze update geven je een overzicht van de grootste veranderingen.

 

R(L)ust voor het oog

Na 3 jaar doorontwikkeling van Haagse Feiten was het tijd om het interface visueel wat op te ruimen en te moderniseren.

Bekijk het op Haagse Feiten >

 

Filter acties

Zoekopdrachten kunnen zowel worden opgeslagen voor persoonlijk hergebruik, als gedeeld onderwerp. Het zoekresultaat kan ook gedeeld worden via e-mail en social media. Al deze acties zijn nu gebundeld onder de knop ‘acties’.

 

Onderwerp acties

Met de door jou opgeslagen en gedeelde onderwerpen, kun je nog steeds dezelfde acties ondernemen. Alleen zijn ze nu gebundeld onder één knop. Daarnaast heb je nu meteen overzicht op alle door jou geactiveerde e-mailattenderingen en push notificaties. Handig. Toch?

 

Feedback button

De feedback button was er al een aantal jaren, maar staat nu op een prominente plek, zonder dat hij je in de weg staat. Jouw feedback is belangrijk om het ook voor andere gebruikers makkelijker te maken. Ook horen we graag wat je van het vernieuwde interface vindt. Gebruik die feedback knop, of mail naar: support@haagsefeiten.nl.

 

 

Dashboard

Mappen en onderwerpen kunnen nog steeds vanuit ‘Mijn onderwerpen’ en ‘Gedeelde onderwerpen’ naar je dashboard worden verplaatst. Onderwerpen worden daar in een lijst automatisch op datum gesorteerd. Het kan voorkomen, dat verschillende onderwerpen van een map gemengd worden met de onderwerpen uit een andere map. Ze worden immers op datum gesorteerd. Geen probleem, want nu kun je in één oogopslag zien in welke map de onderwerpen zitten.

 


Deel jouw mening

Heb je vragen, wensen of opmerkingen over Haagse Feiten? Laat het ons dan graag weten via: support@haagsefeiten.nl.
Daarmee help je ons, zodat wij het product kunnen optimaliseren voor onze gebruikers.

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige releases? Schrijf je dan in voor de Haagse Feiten nieuwsbrief.