Release 1.7 van Secure.HaagseFeiten.nl
Gepubliceerd op 27 oktober 2016

Donderdag 20 oktober is release 1.7 van Secure.HaagseFeiten met succes doorgevoerd. Wat is er veranderd?

Nieuwe pagina: De Inbox

De Inbox is een nieuwe pagina waar alle documenten staan die je hebt voorzien van een markering. Hierdoor kan je makkelijker gestructureerd werken. Vanuit de Inbox heb je alle functies om de documenten in te delen.

Release 1.7

Verder in release 1.7

Vanaf nu kan je ieder document voorzien van een bookmark: ster, tag en notitie. Op deze manier kan je voor jou belangrijke documenten ordenen en notities toevoegen.

Markeren documenten

Dashboard met onderwerpen in mappen

Jouw onderwerpen kan je vanaf nu onderverdelen in mappen. Zo kan je al jouw onderwerpen overzichtelijk houden. Klik op het map-icoon bij ‘Mijn onderwerpen’. Geef jouw map een naam en dan wordt jouw onderwerp onder deze map getoond. Klik op de map en jouw onderwerpen van deze map staan meteen op het Dashboard. Je ziet dan direct de laatste activiteiten en documenten rondom deze onderwerpen.

Dashboard Onderwerpen

Persoonlijke instellingen

Bij de vernieuwde persoonlijke instellingen kan je jouw abonnement, gegevens en instellingen bekijken en wijzigen. Ook kan je hier jouw facturen online inzien. Via de instellingenpagina is het ook mogelijk om in te stellen of je de nieuwsbrief en andere informatieberichten wenst te ontvangen.

Persoonlijke instellingen

Help-informatie en handleiding

De help-informatie per pagina en de handleiding zijn op verschillende plekken aangepast op basis van feedback van gebruikers.

Help-informatie

Aanmeldscherm

Klik je op een link naar een document buiten de Haagse Feiten omgeving, dan kom je op een aanmeldscherm terecht met een preview van het document. Om het hele document te bekijken, dien je in te loggen of te registreren voor een account.

Aanmeldscherm