Nu ook als mobiele app
Gepubliceerd op 2 januari 2020

Allereerst wenst het hele team van Haagse Feiten je een mooi begin van de jaren ’20! Dit jaar zullen wij, als onafhankelijk parlementair dataplatform, nog veel meer feiten gaan verzamelen en met jou delen. In 2020 pakken we direct groots uit met de lancering van onze Haagse Feiten mobiele app.

Het nieuwe jaar staat voor ons in het teken van samenwerken. Zo kun je tegenwoordig ook de Haagse Feiten content via de OBI Brand Monitor van OBI4wan ontvangen. OBI Brand Monitor klanten die ook een abonnement op Haagse Feiten hebben kunnen dit zelfs gratis!

Samenwerken willen we ook met onze gebruikers. Mocht je dus een vraag of verzoek hebben, schroom dan niet om ons te benaderen zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is.

 


Haagse Feiten mobiele app beschikbaar

Parlementaire informatie heb je nu altijd op zak met de Haagse Feiten App. Ook zonder de app te openen, kun je zien wanneer er nieuws is over de door jou gemarkeerde onderwerpen.

 


De mobiele app activeren

Wanneer je de mobiele app hebt gedownload moet je eerst even inloggen. In jouw account wordt daarmee de nieuwe mogelijkheid voor notificaties via de mobiele app aangezet. Op het Dashboard verschijnt er dan een nieuw icoon, namelijk het belletje. Daarmee kun je, los van de e-mail updates, ook voor iedere zoekterm notificaties via de app activeren.

 


is er al nieuws?

Op de hoogte blijven van parlementaire informatie die jij op de voet volgt, is nu nòg eenvoudiger. Ook zonder de app te openen, kun je zien wanneer er nieuws is over de door jou gemarkeerde onderwerpen.

 


Nieuws over jouw onderwerpen op een rijtje

Updates over onderwerpen die jij belangrijk vindt, worden in de app in een lijstje weergegeven. Ongelezen berichten zijn vet gemarkeerd. Heb je een iPhone? Tik dan onderaan in je scherm op ‘opties’ en vervolgens ‘notificaties’. Gebruik je Android? Gebruik dan de terugknop van je telefoon om in dit menu te komen.

 


Downloaden maar!

Bekijk je dit artikel op je telefoon of je tablet? Dan kun je de Haagse Feiten app gelijk downloaden:

Android app download iOS app download

 

 


Deel jouw mening

Heb je vragen, wensen of opmerkingen over Haagse Feiten? Laat het ons dan graag weten via: support@haagsefeiten.nl.
Daarmee help je ons, zodat wij het product kunnen optimaliseren voor onze gebruikers.

Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige releases? Schrijf je dan in voor de Haagse Feiten nieuwsbrief.