Rijksoverheid

Rijksoverheid.nl is de gezamenlijke website van de 11 Nederlandse ministeries. Op deze website worden beleidsplannen, wetten en regels uitgelegd voor burgers, bedrijven en journalisten. Haagse Feiten brengt alle stukken van de rijksoverheid website en diverse andere overheidsbronnen samen in één applicatie. Alle relevante informatie in en om politiek Den Haag zijn samengebracht op één locatie. Nooit meer tientallen websites bezoeken. Haagse Feiten biedt toegang tot ruim één miljoen parlementaire documenten. En het laatste nieuws over het parlement en tweets van Haagse politici.

Toegang tot alle Rijksoverheid stukken

Het politiek Archief met ruim 1,5 miljoen parlementaire documenten is voor iedereen altijd gratis toegankelijk. Voor iedereen die de politieke besluitvorming én het reilen en zeilen in politiek Den Haag wil monitoren voor hun business, beleid of praktijk, zijn er krachtige betaalde functies. Benieuwd naar wat Haagse Feiten voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Probeer dan twee weken lang alle functies uit met ons gratis Basic-account.

Deel deze pagina

De meest recente stukken van de Rijksoverheid

Volg de laatste stukken van de ministeries en de regering. Deze informatie wordt rechtstreeks opgehaald uit onze database met o.a. parlementaire informatie van de Eerste Kamer, Tweede Kamer, Rijksoverheid.nl en Officiële Bekendmakingen websites. De database wordt doorlopend geactualiseerd.

Hieronder de nieuwste stukken over de afgelopen 30 dagen.

    Deel deze pagina