Eerste en Tweede Kamerstukken | 1995 – heden | Haagse Feiten

Kamerstukken zijn schriftelijk uitgewisselde stukken tussen de regering en het parlement waarover vervolgens vergaderd wordt. Het gaat onder meer om wetsvoorstellen, Kamerbrieven, schriftelijke vragen, verslagen van Kamercommissies, regeringsnota’s en moties. Kamerstukken zijn vanaf 1995 terug te vinden in ons politiek Archief. Het Archief bevat alle stukken die de Kamer heeft vervaardigd of ontvangen. Ruim 1 miljoen parlementaire documenten en met onze krachtige zoek- en filtermogelijkheden, vind je altijd de speld in de hooiberg.

Kamerstukken

TOEGANG TOT KAMERSTUKKEN

Maak een account aan en bekijk alle Kamerstukken van de Eerste en Tweede Kamer op Haagse Feiten. Iedereen krijgt na inschrijving altijd twee weken gratis het Premium-abonnement tot zijn beschikking. Hiermee heb je toegang tot de volledige applicatie. Na afloop van deze periode blijf je toegang houden tot Haagse Feiten via het gratis Basic-abonnement. Vrijblijvend! Met dit abonnement heb je onbeperkt toegang tot het volledige archief. Hiermee willen wij de politieke informatie toegankelijk maken voor iedereen.

VOOR WIE?

Haagse Feiten is er voor iedereen die de politieke besluitvorming én het reilen en zeilen in politiek Den Haag wil monitoren voor hun business, beleid of praktijk. Het is een laagdrempelig platform die jou veel tijd kan besparen.