Brand Monitor

Met de Brand Monitor van OBI4wan ben je altijd op de hoogte van de reputatie van jouw organisatie. Deze online monitoring tool biedt inzichten in jouw organisatie, branche en stakeholders via o.a. online data en social media. Net als Haagse Feiten doet met politieke data. Vanaf nu komen de data van de Brand Monitor samen met de data van Haagse Feiten. Ben je al bekend met de Brand Monitor? Dan leggen wij je graag even uit hoe je in die tool nu ook gebruik kunt maken van Haagse Feiten.

 

widget-brandmonitor

Politieke monitoring

Wil je ook op jouw dashboard kunnen lezen wat er in de politiek gebeurt rondom jouw merk, of thema’s die jouw merk aangaan? Dat kan nu, met de politieke monitoring widget van Haagse Feiten.

 

snippets

Zoek op trefwoorden die jij relevant vindt, om op de hoogte te blijven van politiek nieuws rondom dat onderwerp. Van de onderwerpen die jij opslaat, worden snippets getoond op jouw dashboard.

 

bronvermelding

Bij alle snippets van de door jou opgeslagen onderwerpen wordt een link naar de originele bron getoond.

 


Contact

Wil je meer weten over de integratie van Haagse Feiten in de Brand Monitor? Mail dan je vraag of maak een afspraak via: info@haagsefeiten.nl.